Despre SNIA

Sistemul Naţional de Informaţii de Afaceri al Camerelor de Comerţ și Industrie din România este o platformă electronică ce cuprinde informaţii despre firmele românești, cereri și oferte de produse, servicii și cooperare ale firmelor românești și străine, licitaţii internaţionale, proiecte de investiţii și evenimente naţionale și internaţionale.

Pentru accesarea modulelor din cadrul Sistemului Naţional de Informații de Afaceri este necesară înregistrarea ca utilizator al SNIA.

1. Căutare companii românești

Modulul cuprinde datele legale și financiare a peste 1.000.000 firme active din România și permite selecţia după 16 criterii de interogare (numele firmei, forma juridică, numărul de înregistrare în Registrul Comerţului, cod unic de înregistrare, capitalul social, judeţul, localitatea, existență adresă de e-mail, existență website, existență număr de telefon, existență număr de fax, domeniul de activitate, profitul brut, cifra de afaceri, numărul de angajați, calitatea de membru al Sistemului Cameral).

2. Cereri și oferte de produse și servicii de la companii românești

Modulul cuprinde informaţii actualizate zilnic referitoare la cererile si ofertele de produse și servicii de la companiile românești. Pentru promovarea gratuită a cererii sau ofertei vă rugăm să completaţi formularul electronic ce poate fi completat aici. Baza de date cuprinde un număr de oportunități ce poate fi consultat aici.

3. Cereri și oferte de produse și servicii de la companii străine

Modulul cuprinde informaţii actualizate zilnic referitoare la cererile si ofertele de produse si servicii de la companiile străine interesate de cooperarea cu firmele românești. Baza de date cuprinde un număr de oportunități ce poate fi consultat aici.

4. Licitaţii internaţionale

Modulul cuprinde informaţii actualizate zilnic referitoare la licitaţiile internaţionale cuprinzând informaţii despre: autoritatea contractantă, obiectul achiziţiei, termene de înscriere. Baza de date cuprinde un număr de oportunități ce poate fi consultat aici.

5. Resurse informaţionale

Modulul cuprinde informaţii actualizate zilnic referitoare la: Ambasadele Românești în străinătate, Ambasadele străine în România, Ghiduri de afaceri, Informaţii de Afaceri, Studii și Analize economice, buletine informative, târguri și expoziţii internaţionale.