• Unele dintre aceste informatii sunt disponibile si in mod gratuit. De ce sa folosesc SNIA?

  SNIA centralizeaza informatii despre firme sub o interfata unitara, optimizand astfel accesul la acestea si realizand o economie de timp pentru dvs. In plus, anumite informatii, cum sunt oportunitatile de afaceri, nu sunt disponibile in cadrul altor surse, acestea provenind din activitatea Sistemului Cameral din Romania.
 • Ce date sunt disponibile in SNIA?

  SNIA conține urmatoarele tipuri de date referitoare la firme: informatii legale, date de contact, informatii financiare, oportunitati de afaceri.
 • Ce si cate firme sunt disponibile?

  In baza de date a SNIA sunt prezente peste 1000000 firme romanești. Doar firmele active sunt incluse in sistem.
 • Cand sunt actualizate informatiile?

  Informatiile din bazele de date sunt actualizate continuu. Totusi, datorita volumului mare de informatii si al operatiunilor dese efectuate asupra entitatilor, unele dintre acestea pot avea o durata de viata mai scurta decat ciclul de actualizare.
 • Cat de corecte sunt datele?

  Sunt depuse eforturi pentru ca datele sa fie cat mai recente si corecte. Totusi, pot exista erori cauzate de sursele de informatii. De asemenea, exista firme care nu doresc sa divulge date de contact, iar in cazul acestora, acest tip de informatii poate lipsi din bazele de date.
 • Cum se exporta datele din sistem?

  Dupa ce se realizeaza o selectie pe baza unor criterii, datele pot fi salvate selectiv sau complet pe computerul de pe care s-a realizat accesul la sistem. Formatul de export este Microsoft Excel (fisiere cu extensia .xls).
 • Cum se efectueaza plata?

  Plata poate fi efectuata utilizand carduri de debit si de credit, PayPal sau cu ordin de plata. Cardurile acceptate sunt Visa, MasterCard, Visa Electron, Maestro, JCB si Dinners Club prin intermediul serviciilor oferite de PayU.
 • Care este valabilitatea creditelor achizitionate?

  Creditele pot fi utilizate pe o perioada nedeterminata.
 • Daca se repeta interogarea, se va taxa din nou?

  Nu, intrucat fiecare interogare taxata va fi salvata in “Istoric” astfel incat interogarile efectuate de-a lungul timpului vor fi disponibile pe toata perioada de valabilitate a contului de utilizator.